HungaroSzoft Bt.

Cég

Cégismertető

A HungaroSzoft Bt. 1991. októberében családi vállalakozásnak indult, amely az alapítók és az alkalmazott mérnök munkatársak több éves magyarországi és nemzetközi informatikai tudását kívánta kamatoztatni. A cég fő profilja kezdetben bérszámfejtési-munkaügyi programok valamint könyvelő rendszerek fejlesztése és támogatása volt, ami az évek során kibővült felsővezetőket támogató informatikai szakértői tevékenységgel, egészségügyi szoftverfejlesztési kompetenciával, felsőfokú oktatási feladatokkal, projekt minőségbiztosítással, tanácsadással és informatikai auditban való közreműködéssel.

Mára a cég fő profilja informatikai szakértői tevékenység, egészségügyi informatikai tanácsadás és stratégiai tervezés, projekt minőségbiztosítás. Az oktatás területén a társaság hosszú idő óta és több területen végez egészségügyi informatikai és általános menedzsment készségek elsajátításához kapcsolódó kurzusvezetői, társoktatói, külső óraadói és eseti megbízási formában tevékenységet. A legfőbb partnerünk ezen a területen a budapesti Semmelweis Egyetem és a győri Széchényi István Egyetem.

A HungaroSzoft Bt már alapítása óta tagja a szoftverfejlesztési és alkalmazás-üzemeltetési területen az elmúlt 30 évben több mint félezer ügyféllel kapcsolatba került „MAIN Csoport”-nak, amelynek segítségével a mikró vállalkozás adta rugalmasság mellett bármikor magas szintű kompetenciát és összeszokott projekt csapatot tud a megrendelő számára felsorakoztatni. Ennek keretében a MAIN csoporton belül több cég stratégiai üzletfejlesztési területét támogatjuk hosszú évek óta és számtalan informatikai fejlesztési projekt irányítása is nevünkhöz fűződik.